AYDIN / SULTANHİSAR - Atça Şehit Şükrü Öksüz İmam Hatip Ortaokulu

6.sınıf öğrencilerimiz uzaktan eğitim sürecinde de eTwinning projelerine devam ediyor.

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri, İngilizce Öğretmenimiz  Burçin KOCATUNÇ koordinatörlüğünde 3rs For Our World isimli eTwinning projesinde faaliyetlerine başladı. 7 farklı ülke ve 17 ortağın bulunduğu projede ortaklar okullarını,ülkelerini tanıtarak ve birbiri ile tanışarak proje çalışmalarına uzaktan eğitim sürecinde canlı dersler aracılığı ile başladı.

Proje kapsamında öğrenciler iklim değişimi ve buna bağlı olarak doğaya ve dünyaya verdiği zararlar üzerinde çalışarak, doğayı koruyabilmek adına neler yapabilecekleri üzerinde araştırma ve uygulama yapma şansı yaklayacaklar ve gelecek nesillere nasıl daha faydalı olabileceklerini öğrenecekler. Proje süresince öğrenciler hem çeşitli Web 2.0 araçlarını kullanaklar hem de geri dönüşüm,yeniden kullanma ve doğal kaynakların tasarruflu kullanılması üzerinde uygulamalar yapacaklar.

Projenin ilk aşamasında ortak okullardan öğretmenler bir araya gelerek tanışma imkanı buldular ve yapılacak çalışmaları değerlendirdiler.

Yayın: 21.04.2021 - Güncelleme: 21.04.2021 23:41 - Görüntülenme: 247