CAMİLER COCUKLARLA ŞEN

Atça Şehit Şükrü Öksüz İmam Hatip Ortaokulu olarak yürüttügümüz Camiler Çocuklarla Şen Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte vakit namazlarında yeniden camilerimizi şenlendirmeye başladık. Düzenlemiş olduğumuz etkinlik kapsamında her hafta mahallemizde bulunan bir camimize giderek öğrencilerimizle birlikte vakit namazı kılıyoruz. Bu hafta 5. Sınıf öğrencilerimizle birlikte öğle namazımızı eda ettik.Öğrencilerimiz camilerimizde cemaatle birlikte namaz kılmayı cami adabına uygun davranmayı yerinde öğreniyorlar. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretmenlerimizle birlikte dönem sonuna kadar yapacağımız bu etkinlikle tüm camilerimizi ziyaret ederek vakit namazlarımızı öğrencilerimizle birlikte kılmaya çalışacağız.

11-10-202311-10-2023

Yayın: 11.10.2023 - Güncelleme: 11.10.2023 14:03 - Görüntülenme: 81