ERASMUS+ KA229 – Okullar Arası Değişimi Ortaklıkları (School Exchange Partnerships)

"AB Programlarına Katılımın Güçlendirilmesi" kapsamında Türkiye Ulusal Ajans kurumuna, katılım sağlayacağımız AB Programlarının okulumuzda uygulanmasının etkinliğinin artırılması ve bölge çapında potansiyel faydalanıcılara topluca tanıtımın yapılması amacıyla;

Atça İmam Hatip Ortaokul  olarak "Let's Know Ourselves" isimli projesi ERASMUS+ KA229 - Okullar Arası Değişimi Ortaklıkları (School Exchange Partnerships) Hareketliliği kategorisinde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlğı (Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından 02/08/2020 tarihinde kabul edilmiş olup hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Başarılarından Dolayı Erasmus+ KA229 Proje Ekibine Teşekkür Ederiz.

09-04-2021

Yayın: 09.04.2021 - Güncelleme: 06.05.2022 09:59 - Görüntülenme: 343