6 ŞUBAT DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDEN TÜM VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU VE GAZİANTEP/İSLAHİYE İLÇESİNDE GÖREV YAPARKEN DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN ATÇALI ÖĞRETMEN BÜŞRA BİLGİNER'İN KABRİNE ZİYARET YAPILDI.

Okulumuz Sultanhisar / Atça Şehit Şükrü Öksüz İmam Hatip Ortaokulu  olarak Asrın Felaketi olarak kayıtlara geçen 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız ve Gaziantep'in İslahiye 13 Kasım İlkokulunda görev yaparken hayatını kaybeden ATÇALI  Öğretmen Büşra BİLGİNER için saygı duruşunda bulunuldu ve deprem şehitleri anıldı. Depremde hayatını kaybeden Büşra BİLGİNER'in ailesine taziye ziyareti yapıldı. Aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Erdinç GÜNER, Şube Müdürümüz Sn. Melik ÇOLAK, Büşra Öğretmenin ailesi, okulumuzun idareci,öğretmen ve öğrencileri tarafından kabir ziyareti gerçekleştirildi.

Okulumuz Sultanhisar/Atça Şehit Şükrü Öksüz İmam Hatip Ortaokulu olarak  asrın felaketi olarak kayıtlara geçen 6 şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem faciasında hayatını kaybreden tüm vatandaşlarımız ve Gaziantep-islahiye 13 kasım İlkokulunda görev yaparken depremde hayatını kaybeden Atçalı öğretmen Büşra BİLGİNER için saygı duruşunda bulunuldu.Depremde hayatını kaybeden Büşra Öğretmenin annesi okulumuzun idareci,öğretmen ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.ERDİNÇ GÜNER,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Melik ÇOLAK,Büşra Öğretmenin ailesi ile okulumuzun idareci ,öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla kabir ziyareti gerçekleştirildi. Atça Bayramyeri Cami İmamı Sn.Ömer KARA tarafından okunan Kur'an tilavetinin ardından dualar edilerek ziyaret son buldu.Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın...

07-02-2024
07-02-202407-02-202407-02-202407-02-202407-02-2024